Mostra d’artistes residents i portes obertes a Roca Umbert

Roca Umbert farà, el dia 26 de novembre, la Mostra d’Artistes Residents, una jornada anual per ensenyar què fan els artistes que resideixen en els equipaments de la fàbrica, a Granollers (el Vallès Oriental). Al matí i a la tarda, hi haurà mostres i presentacions dels artistes del Centre d’Arts en Moviment, a la tarda, obriran les portes dels tallers els artistes residents a l’Espai d’Arts i als bucs d’assaig musical, i, a la nit oferiran un concert dues de les formacions musicals residents, Catástrofe Club i Zanahorions, a la Sala Nau B1.

A més, el públic podrà visitar, en l’horari habitual, les exposicions del Festival Panoràmic de fotografia, cinema i més, situades en diversos equipaments i carrers i places de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Roca Umbert Fàbrica de les Arts té una notable activitat artística. Aquest any, una setantena d’artistes desenvolupen la seva activitat creativa en equipaments de la fàbrica, en diverses arts: imatge, visuals, moviment i música.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.