Microteatre

El jurat del 9è concurs de dramatúrgia MICROTEATRE de Granollers, que organitzen Arsènic, Espai de creació i Roca Umbert Fàbrica de les Arts, ha seleccionat 4 obres entre la vintena presentades en aquesta edició. El concurs va començar l’any 2014 i té la voluntat d’impulsar la creació escènica entre dramaturgs novells i joves intèrprets.

Cada edició té una temàtica diferent. Aquest any, les obres concursants havien de girar al voltant de la idea “Creuem els dits”. I, com sempre, havien de ser originals i escrites en català. Les peces premiades són aquestes i, per sorteig en l’acte de presentació del veredicte, han quedat aparellades així:

Vist per sentència, de Ramon Pros Cervera i Fanny Ferran Cuadrat. Director: Ferran Farré.

Primera cita, d’Andrea Moreno. Directora: Alícia Gorina.

Soñé que tú me llevabas, de Blau Granell Ardanuy. Directora: Tàtels Pérez.

A la porta de la torre hi ha una vella, de Mar P. Bonet. Director: Pasquale Bávaro.

Les obres es representen en diferents espais de la fàbrica els dies 18, 19 de novembre a les 20 h, i diumenge 20 de novembre a les 18 h.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.