Llum BCN 2022

Amb la prudència que marquen els temps que ens ha tocat viure, Llum BCN tornarà a brillar amb més força que mai al Poblenou de Barcelona. La ciutat ha convocat, un any més, els creadors internacionals més brillants que, units als nostres millors artistes, convertiran el Poblenou en un laboratori urbà que desafiarà els nostres sentits i marcarà les futures tendències en el món de l’art, el disseny, la il·luminació urbana i la participació ciutadana.

En edicions anteriors, Llum BCN ja ha demostrat ser un pol d’atracció de talent internacional amb artistes com Julio Le Parc, Luke Jerram, Monique Savoie o Joanie Lemercier, per citar-ne alguns, que han compartit experiències i idees amb els millors creadors nacionals i amb els estudiants de les escoles d’art, disseny i il·luminació de Barcelona, que han demostrat la seva gran qualitat i que són un dels trets distintius del nostre festival de la llum.

Llum BCN 2022 us proposa gaudir d’unes obres que no us deixaran indiferents. Les més trencadores us sacsejaran els sentits; d’altres, més poètiques, us encisaran, i la majoria, d’una manera o altra, us faran reflexionar sobre diverses qüestions, siguin socials, estètiques, urbanes o, fins i tot, existencials. Atreviu-vos i sentiu el poder transformador de la llum.

 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.