LGBTInferno

LGBTInferno, la 1a convenció d’art i contracultura GSD, és una jornada que combina fira d’artistes amb performances (Nebula Millarca), demostracions de treballs, el segon Vermut al Mèdol – Powered by Yzaguirre amb Al-V DJ i l’actuació musical de Flamenco Queer.

Just en la setmana del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, el dimarts 17 de maig, Mèdol acull la primera convenció d’art i contracultura Gèneres i Sexualitats Dissidents (GSD), un punt de trobada entre artistes i públic de la cultura queer en una jornada oberta a tots els públics. Amb l’objectiu de donar visibilitat a la causa GSD i oferir un espai de socialització i difusió a aquest moviment, una quinzena d’estands d’artistes -dissenyadors de moda, il·lustradors i artesans, entre altres- poden apropar i vendre les seves creacions al públic. La jornada, al llarg de tot el diumenge, compta amb música en directe, sortejos, demostracions, una sessió de vermut musical amb DJ i un punt de restauració foodtruck.

Flamenco Queer, un dels nous noms en l’escena musical barcelonina, el ballarí Rubén Heras i el guitarrista Jero Férec fusionen elements de drag i performance amb el ball, cante, toque i palmas tradicionals. El vermut musical -powered by Yzaguirre- compta amb el DJ set d’AL-V, una de les figures clau de la Barcelona dissident (músic, fundador@ del col·lectiu Futuroa Sarao Drag, la festa drag de la Sala Apolo; i presentador@ a “Queer up your life” de Ràdio Primavera Sound i “Habitació 910” de Betevé, entre moltes altres iniciatives). També actuarà la soprano solista i drag king Nebula Millarca, i el dinar comptarà amb la presència d’un@ dels capgrossos de l’Associació de Veïns del carrer Merceria, la Roser, una mostra de col·laboració del Centre d’Arts amb el barri que l’acull.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.