“Lázaro” de Leamök teatre

Adaptació lliure, narrada amb estètica de hip-hop, del clàssic El Lazarillo de Tormes. La plataforma valenciana LEAMŎK trasllada la picaresca dels carrers de Castella del segle XVI als ambients actuals del breakdance per explicar la història d’aquest personatge universal.

Lázaro comparteix aquí la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d’amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI. A més, acompanyat del seu col·lega Marco, que fa música, Lázaro rapeja usant elements de breakdance com el footwork, els freezes, el popping o el tutting, entre d’altres.

Leamök teatre

LEAMŎK és una plataforma artística de València fundada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a finals del 2019. Ara com ara, es defineix com a jove companyia de teatre, la qual ha estat premiada pel seu primer espectacle per la Fundació SGAE, però l’objectiu a curt-mitjà termini és ampliar el seu espectre professional a altres disciplines artístiques com la il·lustració, la fotografia, el disseny gràfic i la música urbana, entre d’altres. Tots dos fundadors estan influenciats per moviments culturals joves com el hip hop, el trap i el moviment dobe.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.