l’Alternativa. El Festival de Cinema Independent de Barcelona

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, segueix amb la seva aposta per un cinema innovador, compromès i reflexiu. Del 18 de novembre al 4 de desembre celebra la seva 29a. edició a les seus habituals.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) tornarà a ser la seu central de l’Alternativa. A més, es podrà veure part de la programació a sales habituals com Zumzeig i Maldà, juntament amb la Filmoteca de Catalunya i també el MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona. A Filmin es podran veure online alguns dels títols per temps limitat.

. Per la seva banda, l’Alternativa Hall ofereix una programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.