La Taverna del CAT, amb Jaume Arnella

Des de l’any 2010, el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) programa un cicle de música en directe al bar de l’equipament. La proposta pren el nom de La Taverna del CAT i té lloc tots els dimecres de primavera, de maig a juny, i de tardor, d’octubre a desembre, a les 21 h.

El format sempre és el mateix: un duet d’intèrprets excepcionals que assagen en directe nous sons d’arrel tradicional en un entorn distès i de proximitat; en un ambient, mai millor dit, “de taverna”.

El dia 11, el carismàtic folklorista Jaume Arnella i el cantant, acordionista i guitarrista de Germà Negre, Adrià Dilmé, hi presentaran Les rondes del vi. L’espectacle duu el títol de la cançó i l’elapé homònims que Arnella va publicar l’any 1969, un cop dissolt el Grup de Folk.

Serà una sessió molt especial, per diversos motius. En primer lloc, perquè tots dos revisitaran aquell repertori des d’una perspectiva actual. En segon lloc, perquè l’actuació s’inscriu en el marc del desè aniversari de la creació de Germà Negre. Per celebrar-ho, el grup de Banyoles ha elaborat un vi d’autor amb el celler Mas Vida, de Cistella d’Empordà. A La Taverna del CAT,

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.