Kronos Art BCN 2022

En aquest cinquè aniversari celebren moltes coses, una d’elles, la seu: Palau Robert. Barcelona, continuarà sent la nostra ciutat de referència i punt de trobada des d’on continuar rendint tribut a aquells/es artistes que encara que ja no hi són, amb el seu llegat continuen sent clau per a entendre’ns com a societat.

Donant veu, espai i generant sinergies entre els creadors/as, tant consolidats com emergents, del nostre present, que amb les seves creacions continuen sumant reflexió i emoció. I sembrant passió i coneixement sobre el valor de l’ART i el seu potencial transformador entre les audiències més joves, entre les que qui sap si estarà un dels pròxims grans noms de l’ART; però entre les quals segur es trobaran els amants de l’ART del FUTUR.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.