Jazzà. Lluís Vidal & David Xirgu

Lluís Vidal i David Xirgu presenten Carla Bley Songbook, un homenatge a duo a la música de Carla Bley. La música de Carla Bley ha reunit novament a l’estudi a Lluís Vidal i David Xirgu, que després de trenta anys de trajec­tòria i una vintena de referències discogràfiques plegats en dife­rents formacions, es retroben per retre homenatge a aquesta excel·lent compositora.

El títol prové de les diverses mi­rades que es mostren en el disc: extravertit i enèrgic com Mayo y Medina Albaida, introspectiva i emocional com Espacio para la pena Sarabanda, suggerents com la interpretació de la Nana de Manuel de Falla i divertida com espais interactius de Rondó celta. El disc és el resultat de la sensibilitat, expressivitat, subtileses en espais d’improvisació col·lectiu.

El quartet ha format part de la programació del Festival de Jazz de Saragossa, Jamboree Jazz Club, Rock&Blues Café Zaragoza, Nova JazzCava de Terrassa i del Festival L’Hora del Jazz (Bcn)

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.