Inauguració exposició de Solana Marticorena

L’hotel Eurostars Grand Marina 5* GL juntament amb la gestora Cultural Vera Ravera presenta  l’obra pictòrica de l’artista argentina Solana Marticorena, la mostra és concebuda com una abstracció de la naturalesa inspirant-se en la intensitat de les formes i els colors. L’emblemàtic hotel de Barcelona convida a tots aquells que, allotjats o no a l’hotel, vulguin descobrir l’obra de Solana Marticorena a la inauguració que tindrà lloc el 8 de setembre a les 19h.

L’obra de Solana Marticorena sempre s’ha vist associada a la naturalesa, a l’aigua i al moviment que realitza la vegetació dels boscos. D’aquesta forma, la seva obra ha anat evolucionant des dels seus inicis fins a trobar-nos avui en dia amb unes peces de maduresa tècnica. Així, l’experimentació del color desembocà al mateix moment cap a la recerca i tracte de les línies que, progressivament esdevenen dinàmiques, ràpides i amb una improvisació decidida, construint la seva pròpia imatge inconfusible. L’artista pensa i sent en color que aconsegueixen expressar en cada una de les seves teles.

Originària de Buenos Aires, va enfocar la seva formació cap a la creació plàstica en tallers sota professionals com Doly Caballero, Elena Visnia, Carlos Gorriarena, Jorge González Perín, entre d’altres. De la seva formació destaca la participació en el Seminario de Clínica de Arte amb Felipe Noé. Posteriorment, va especialitzar-se en l’àrea de l’artteràpia, àmbit en el qual exerceix com professional oferint l’art com una via imprescindible de comunicació i expressió.
Al llarg de la seva trajectòria, Solana Martiorena ha assolit estar present en el panorama artístic de Buenos Aires (Argentina) obrint-se un destacable lloc durant més de 20 anys exposant la seva obra en galeries de la ciutat. D’altra banda, la seva obra es caracteritza també per tenir una gran acollida a la Ciutat Comtal.

 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.