Inauguració exposició Asunción Santolaria

Asunción Santolaria Prieto, veïna de Martorell des de 1999, nascuda al barri barceloní de Poble Nou l’any 1954. Rememora com els seus professors parlaren amb els seus pares per explicar-los que tenia qualitats artístiques i que seria recomanable que fos a estudiar a l’Escola de Belles Arts del barri, on per diverses causes, només va estar-hi quatre mesos rebent classes.

A partir d’aquell moment, es converteix en una pintora de formació autodidacta, sentint-se interessada pel món de l’art i la creativitat en general.

Respecte a la seva afició pictòrica, ha passat per diferents etapes, des de les èpoques en les que ha pintat amb intensitat tots els dies, fins a d’altres en les que ha estat fins i tot anys sense agafar els pinzells.

Ha exposat en diverses ocasions a la comarca de l’Alt Millars, al País Valencià, on són les seves arrels.

Actualment ofereix classes de dibuix i pintura a l’Associació de Veïns de Can Cases, allà comparteix tot que sap.

En quant a tècniques o estils, assenyala que ho ha tocat pràcticament tot, sempre moguda per la curiositat i les ganes de presentar coses noves. Al principi treballava més el dibuix, després olis i pastel i en quant a temàtica ha fet paisatges però també retrats i bodegons, que és el que més li agrada.

Ella afirma que simplement gaudeix pintant i se sent bé.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.