Inauguració de l’exposició L’ull del cor va veure alguna cosa que la mà mai va poder sostenir.

«Aquesta habitació, que acull la carn, és llar per al cor: punt de retorn i punt de partida; conté aquells objectes que, la vista caiguda o fixada, són llindars per a l’ull ràpid del cor. Allò real, atrapat a la mà, a través del qual el cor emprèn el vol… L’alè atrapat en la matinada perquè l’ull del cor va veure alguna cosa que la mà mai va poder sostenir…». Aquest fragment dels diaris de Maya Deren recollit en el volum The Legend of Maya Deren (Anthology Film Archives, 1988) serveix com a fil conductor per a articular una exposició col·lectiva sobre el cinema de càmera, entès com un cinema que se situa entre el domèstic i el públic, l’amateur  i el professional, l’íntim i el col·lectiu. A partir del treball de cinc artistes i cineastes, es durà a terme un recorregut entre pràctiques que integren una manera de treball que parteix de la fugacitat del gest, de la delicadesa de l’instant imprevisible, alhora que es desenvolupa una reflexió sobre les maneres d’habitar els espais íntims.

Entre les artistes participants es troben Judith Adataberna, Valentina Alvarado MatosMarie Losier, Callisto Mc Nulty i Bárbara Sánchez Barroso.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.