Cicle Buenas Tardes Pulitzer: Bofirax

Bofirax és el projecte electrònic que el músic Adrià Serarols va endegar l’any 2014 i que ofereix un so personal i únic a cavall entre l’electrònica i els sons orgànics. La guitarra, la veu, la percussió i el sintetitzador són les bases d’una electrònica líquida i plena de detalls minimalistes.

L’artista, format en guitarra clàssica i harmonia, toca amb una orquestra, però continua desenvolupant els seus projectes d’electrònica orgànica. Va debutar el 2018 amb Ephemeral, un àlbum ple de cançons intimistes que vam poder sentir al BAM i al Primavera als Barris entre altres festivals, ha participat en experiències com la creació de peces sonores per a instal·lacions artístiques, ha fet música per a curts i ha posat la banda sonora a una obra teatral del col·lectiu Els Malnascuts.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.