HOP 2022: O’varias

D’uns mesos tancades, separades, però reunides, ens sorgeixen diverses preguntes: com expliquem el que ens passa, el que vivim i ens fan viure, amb el cos, l’espai i el moviment? Sobre què necessitem parlar per entendre’ns, per cuidar-nos i curar-nos, per començar a obrir espais des d’on pensar un món més nostre, espais on cabre-hi i respirar tranquil·les? Quina ferida ens cal tancar i amb quin llenguatge la cosim? Com retornem al cos, amb el seu cicle, la seva mida i l’espai que ocupa?
Un espectacle de dansa amb aspectes pictòrics, poètics i escènics que neix de la col·laboració de Move in Vein amb Carolina Peña i Ona Salvat Febrero.

Direcció: Sandra Jurado Rey | Concepte: Move In Vein | Coreografia: Sandra Jurado Rey i Move in Vein | Intèrprets: Ariadna Estivill Pérez, Mariana Mahecha Yepes, Cristina Nesto Lechuga i Sandra Jurado Rey | Poesia escènica: Ona Salvat Febrero | Arts plàstiques: Carolina Peña

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.