Hangar Obert

El centre de producció i investigació artística Hangar celebra Hangar Obert; dues jornades en què l’espai obrirà les portes al públic oferint una programació de visites situades, performances i un programa festiu.

Durant la tarda del divendres 16 i tot el dissabte 17 totes les persones que volen sumar-se podran visitar els estudis de les artistes residents d’Hangar; una oportunitat per conèixer els processos de treball, producció i investigació que duen a terme al llarg de les seves residències.

El programa del divendres també inclou dues performances: Galop de panderetes de Laia Gimeno i tenir un pla b que és b perquè hi hagi un pla a (o com empassar i escopir i altres coses poc compatibles) de txe roimeser,
ambdues comissariades per Marc Vives. Durant el dissabte, a més de les visites als estudis, Mario Ciaramitaro programarà El dinar de la imatge, una jornada per celebrar l’experimentació i l’interès d’artistes i autors per treballar amb imatges i publicacions.

Com a clausura, el col·lectiu House of (S)PUNK presentarà un showcase per celebrar els talents de la comunitat de clubs queer, que inclourà una nit de ball, actuacions, visuals 3D i un concurs de moda DIY.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.