Flux Club: OVNI Observatori de Vídeo No Identificat

Per a aquesta primera sessió al Convent de Sant Agustí, hem demanat als amics d’OVNI que preparessin un programa a partir del seu arxiu, i han seleccionat quatre peces de diferents autors per fer un petit homenatge en record de l’amic Abdelmoumen, que sempre els va ajudar a trobar camins.
OVNI Observatori de Vídeo No Identificat – Desorg Punt Org és un projecte de recerca de caràcter intencional i temàtic. Es caracteritza per facilitar una crítica de la cultura i de la societat contemporània, utilitzant diferents estratègies derivades de l’ús ampli i heterodox del mitjà videogràfic, de la imatge estàtica i del context web.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.