FlamenGi, el festival de flamenc de Girona 2022

FlamenGi, el festival de flamenc de Girona, arriba a la seva 4a edició amb la voluntat de conscienciar el públic i reivindicar l’origen de l’art flamenc, que històricament ha proposat un art molt més obert, multidisciplinari, divers i inclusiu que no pas l’estereotip que es té del “flamenc tradicional” actualment. Des del seu inici, el FlamenGi aposta per programar amb una mirada feminista i amb perspectiva de gènere. Aquest any, a més, el festival va més enllà i inclou també el col·lectiu LGTBIQ+ amb l’objectiu de reivindicar que l’origen del flamenc està totalment vinculat amb la comunitat queer.

Durant el mes de novembre el FlamenGi omplirà la província de Girona amb una programació que acull tant arts escèniques com fotografia, conferències i masterclasses.

PROGRAMACIÓ GRATUÏTA:

Nuri Madí – Masterclass de percussió en família

Centre Civic Ter Carrer de Can Sunyer, 46, Girona, Girona
 
 
 

Edgar Platón – Masterclass de guitarra, flamenc a les escoles

Centre Cívic Pont Major C/ Pont Major, 67-73, Girona, Girona

Ana Palma – Exposició fotogràfica

Centre Cívic Pont Major C/ Pont Major, 67-73, Girona, Girona

 
 
 
 

Alba Guerrero – Performance de cante

Centre Cívic Pont Major C/ Pont Major, 67-73, Girona, Girona
Gratuït
 
 
 

 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.