Fira Tàrrega 2022

FiraTàrrega ofereix anualment una selecció d’espectacles de teatre, moviment i circ que vol seduir el públic i estimular els professionals assistents; una oferta que combina les diferents disciplines escèniques i que posa una atenció especial en les avantguardes creatives nacionals i internacionals. La programació es converteix en un catàleg de vivències úniques, que fa una aposta decidida per la qualitat i la riquesa de formats i escriptures, i que té les arts de carrer, l’espai públic i els espais no convencionals com a eix de referència principal.

Volen donar cabuda a discursos contemporanis, integradors, universals, cohesionadors i crítics, sense perdre de vista les peces més festives i d’entreteniment de qualitat. Busquen l’equilibri entre les novetats de la temporada, el resultat de col·laboracions i intercanvis artístics i la provocació de peces a partir de la investigació en el marc del programa Territori Creatiu. Volen que la programació tingui una mirada polièdrica, que es pugui adreçar a moltes tipologies de públics diferents i que qualsevol persona pugui trobar-hi alguna peça que sigui del seu interès.

Programació 2022 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.