Festus. Festival d’arts al carrer

Els dies 27 i 28 de maig, el Festus comptarà amb una vintena de propostes de circ, dansa, teatre, música i arts visuals amb un clar esperit contemporani i amb voluntat de reflexió sobre el món que estem habitant.

Aquesta edició, els espectacles programats tracten temes actuals, presents i universals, com el paper de la justícia –MDR – Mort de RiureLos Galindos–, la ficció –Echoes, de Cia. Moveo– o les relacions interpersonals –Gregaris, de Soon Circus Company o AMOR, de la companyia francesa Bilbobasso. En aquesta edició també disposarem d’una nodrida presència de propostes arribades del país basc. En són exemple d’això la pallassa incombustible Maite Guevara, el grup de punk-rock Vulk o el projecte Doppelgänger, que representaran tres peces del conjunt creat per la companyia Lŏkke | Olatz de Andrés. 

Paral·lelament, la música continua essent protagonista. Els jardins Vicenç Pujol seran l’epicentre musical on podrem gaudir de talent local com Dan Peralbo i el Comboi Germà Aire, d’altres bandes vingudes punts de l’estat com són Lisasinson i els citats Vulk, o de nivell internacional amb la proposta inclassificable de Zouj. La programació musical es compon de treballs que aposten per una posada en escena diferent i que ens acosten els sons de la música medieval cap al present. Prova d’això, n’és el projecte d’Acte de Fe, de Grandia / Juvanteny / Martorell / Vilajuana, una performance que combina la música, la intel·ligència artificial, la tecnologia i la il·lustració. El vermut de Festus tornarà als jardins Vicenç Pujol el dissabte al matí on, a més de veure una de les performance de Doppelgänger, també comptarem amb l’electrònica líquida de Bofirax.

PROGRAMACIÓ GRATUÏTA

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.