Festival Terrer Priorat. Concert de Xarop de Canya

Xarop de Canya és una companyia de música i animació que neix a la tardor de l’any 1987. En un principi, la formació, exclusivament musical, tenia en el carrer el seu espai natural d’actuació, on generalment es movia entre cercaviles i trobades de gegants. Malgrat aquesta senzillesa, la peculiaritat sonora del grup combinada amb la utilització d’un vestuari original i la recerca constant de la complicitat del públic, van fer que Xarop de Canya forgés un estil propi i reconegut.

A Capçanes presenten Terrabastall una proposta musical que combina melodies, estils i cançons d’algunes de les diferents tradicions culturals dels pobles mediterranis prenent-ne, com a punt de partida, algunes de les del nostre repertori més proper i popular, d’altres més llunyanes i, fins i tot, de creació pròpia i d’autor.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.