Festival Tangent

Del 29 de juny al 22 de juliol, els sis centres cívics i culturals del districte de l’Eixample (UrgellCasa GolferichsCotxeres BorrellLa Casa ElizaldeAteneu Fort Pienc i Sagrada Família) ofereixen un total de quinze espectacles de teatre, dansa, circ i música, en diferents formats i disciplines híbrides, art al carrer i un itinerari sonor.

El festival, concebut com un esdeveniment de proximitat, vol donar cabuda a espectacles innovadors i per a tots els gustos i públics, oferint una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània.

El Centre Cívic Urgell inaugura el 29 de juny el Tangent amb rojos, una proposta de dansa contemporània de Miquel Barcelona. El Mercat de Sant Antoni, el terrat de l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca i el pati del Golferichs seran al juliol l’escenari d’altres propostes de dansa com Replecs, de la Cia. Isabel Vinardell, Pasatiempos modernos, del Col·lectiu Màmbola i Spiralis, de la Companyia Bool.

Al Tangent també seran present cinc propostes musicals d’estils molt variats: ZA! & la TransMegaCobla; el pop folk d’Anna Andreu amb La Mida; el quartet de Barcelona The Black Barbies; la presentació del primer treball d’Alba Morena, Las dos edades; o l’itinerari sonor amb Burruezo & Nur, Camerata + Virginia Joëlle, l’Orquestra Basarab i Sealskin.

La programació també tindrà dos espectacles de circ, amb Potser no hi ha final, de Circ Pistolet, i Runa, creació de l’artista de circ Amer Kabbani.

Per últim, el Tangent també ens farà gaudir del teatre amb propostes de nova dramatúrgia com l’espectacle [The Frame] d’Eléctrico 28; la Nit de Reis de Parking Shakespeare, Pruna, del col·lectiu NINS o l’espectacle multidisciplinari de la Iaia de Mambo Project.

Consulta aquí el programa del Festival Tangent 2022.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.