Festival Pepe Sales: Obertura del Festival. Vernissatge

Obertura del festival Pepe Sales 2022 dedicat a la figura de Maya Angelou, amb la inauguració de l’exposició “Dona negra” i la performance “Exhibició d’imatges dels anys 60 de la lluita pels drets civils i contra la segregació”

La qinzena edició del Festival gira al voltant de l’obra i el temps de MAYA ANGELOU (1928-2014): escriptora nord-americana, actriu i activista pels drets civils i la paritat.

El Festival ret homenatge a la DONA NEGRA 
i als AFRO CATALANS que conformen la nostra societat. La Fusió de cultures donarà veu a Maya Angelou i donarà a conèixer el talent artístic, les aspiracions i també les reivindicacions d’un col·lectiu fascinant: els afro catalans.

FESTIVAL D’ART INDEPENDENT PEPE SALES. Dedicat a l’obra i el temps d’autors maleïts que han tingut gran influència en generacions posteriors.*Un espai de trobada de creadors i de tendències, sense exclusió per raça, edat, classe social o sexe.

La programació inclou exposicions plàstiques, cinema, conferències, teatre, instal·lacions, performances, música, dança, etc. relacionats ambMaya Angeloui el seu temps.Tots els espectacles son inèdits i l’accés gratuït sense més limitació que l’aforament.


MAYA ANGELOU: EXEMPLE DE SUPERACIÓ. Defugí el seu destí per convertir-se en una polifacètica artista i intel·lectual de gran èxit en diversos camps, amb els seus llibres autobiogràfics de vendes milionàries i diversos premis Grammy pels seus discos narrats, a més de nombrosos reconeixements d’universitats i diferents institucions culturals i polítiques. Però sobretot Maya Angelou va ser una de les grans veus de la cultura i la consciència afroamericanes del segle XX.

ELS AFROCATALANS. El seu origen no és l’esclavisme (cas dels afroamericans) però sí les conseqüències d’un colonialisme aterridor. La seva aportació al Festival i a la nostra societat feran d’aquesta edició del Festival una fita inoblidable.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *