Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) de Martorell

El festival de música d’estiu que es celebra enguany del 8 de juliol al 6 d’agost a Martorell.

El festival PAS està totalment consolidat i s’ha convertit en un referent de les nits d’estiu a la comarca, presentant una variada programació musical de qualitat amb artistes nacionals i internacionals de diferents gèneres i formats per a tots els gustos. El Festival es planteja durant 5 caps de setmana de juliol i agost. Les nits de juliol i agost s’omplen de màgia a Martorell unint la millor oferta musical gratuïta a l’aire lliure i una oferta gastronòmica al voltant de cada espectacle.

Amb el PAS [Pont a les Arts Sonores], es pretén desenvolupar un seguit de propostes artístiques, en l’espai més emblemàtic del municipi: El Pont del Diable. Es vol donar valor, donar a conèixer un espai singular i utilitzar-lo per fomentar el coneixement i la pràctica cultural a partir d’un projecte multidisciplinari, amb intervencions musicals i noves tendències. Representa un pas més cap al coneixement, cap al descobriment de diferents propostes, amb el so com a nexe comú, en totes les seves formes, i particularitats, constants i variables, explorant d’aquesta manera el seu indiscutible protagonisme i la seva rellevància més que simbòlica dins la creació artística. Totes les activitats son gratuïtes i a l’aire lliure.

A més, des de l’edició passada, el Festival s’amplia amb el PAS Doble, guanyant l’espai de la piscina d’estiu de Martorell per oferir propostes musicals diverses en un altre espai idíl•lic del municipi. Una extensa programació d’aquesta nova edició del PAS, amb una combinació d’estils transgressora, atrevida i fresca, amb grups nacionals i internacionals, on el funk, el flamenc, el rhythm and blues o el soul, entre altres estils, ens faran viure vetllades de qualitat i novetat al voltant de la bona música, amb amics, companys i família.

L’experiència del descobrir artistes i tendències transcendeix el fet musical, com el PAS, una proposta per a Persones Altament Sensibles. Una característica que posseeix un 15 % de la població, i que es distingeix per sentir més profundament, més intensament. Persones que tenen una major sensibilitat emocional i sensorial, que tenen tots els seus sentits a flor de pell.

 

Aquí teniu el programa:

Roger Mas

ROGER MAS

Divendres 8 de juliol 22.30 h

MARÍA PELÁE

MARÍA PELÁE

Dissabte 9 de juliol 22.30 h

THE BIG JAMBOREE

THE BIG JAMBOREE

Divendres 15 de juliol 22.30 h

MICHELLE DAVID & THE TRUE TONS

Dissabte 16 de juliol 22.30 h

Ferran Palau

EL PONY PISADOR

Divendres 22 de juliol 22.30 h

KOKO-JEAN & THE TONICS AMB DANI NEL·LO

Dissabte 23 de juliol 22.30 h

PAS Simbol

PAS PETIT | PONT DEL DIABLE | 20.00 H

Un pas al PAS de l'EMMM

BANDADE VENT I ORQUESTRA DE CORDA DE L’EMMM

Dissabte 9 de juliol 20.00 h

LA TRESCA I BUFA & SONS

Dissabte 16 de juliol 20.00 h

PENTINA EL GAT

Dissabte 23 de juliol 20.00 h

PAS Simbol

PAS DOBLE| PISCINA D’ESTIU | 22.30 H

JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC

Divendres 29 de juliol 22.30 h

Mishima

ELKIN ROBINSON

Dissabte 30 de juliol 22.30 h

Elena Gadel i Marta Robles

CLARENCE BEKKER BAND

Divendres 5 d’agost 22.30 h

Joan Miquel Oliver

       STAV

          Dissabte 6 d’agost 22.30 h

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.