Festival PAS DOBLE. Clarence Bekker Band

Talent i grandesa, d’un artista que transmet força i ímpetu a través del soul.

Hi ha persones que només necessiten un parell de bons acords, una veu amb personalitat i una història a explicar per arribar-nos a l’ànima en qüestió de segons. Els veritables cantants de soul prescindeixen d’afegitons per transmetre. I, no ho dubtis, Clarence Milton Bekker es troba en aquest grup d’escollits.

Nascut a Surinam, però de nacionalitat holandesa, la seva carrera l’ha portat per infinitat de camins: va ser el membre més jove de l’exitosa Swinging Soul Machine, del col·lectiu de World Music 08001, i ha sigut la veu del projecte viral Playing For a Change. Els revessos de la vida el van apartar momentàniament del seu camí fulgurant, però anys més tard va començar de nou, des del primer graó i amb la major humilitat. Per fortuna ja el tenim de tornada, amb molta més força i amb més osques a la culata per arrasar sobre l’escenari. Escoltant-lo en directe oblidaràs aquella nostàlgia de Marvin Gaye que tots portem a dins. Tornaràs a il·lusionar-te amb el soul com si fos la primera vegada.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.