Festival LOOP 2022

El Festival LOOP de Barcelona celebrarà la seva 20a edició del 8 al 20 de novembre, amb un ampli programa d’exposicions, projeccions i performances en diferents espais de la ciutat.

La programació s’ha realitzat gràcies al compromís d’una comunitat cada vegada major d’artistes, comissaris i directors de museus, sota la direcció artística de Carolina Ciuti. En aquesta edició hi participen moltes creadores que viuen i treballen a Barcelona, o que han desenvolupat una forta relació amb la ciutat, entre elles: Eugènia Balcells, Clàudia del Barrio, Xavier Bassas, Natalia Carminati, Ricardo del Conde, Fito Conesa, Carles Congost, CritTeam, Domènec, Arash Fayez, Raquel Friera, Siddharth Gautam Singh, Natalia Lucía, Anna Malagrida, Gabriel Millán, Iván Pintor Iranzo, Miguel Puertas, Eulàlia Rovira, Bàrbara Sánchez Barroso, Adrian Schindler, Albert Serra, Sindihogar / Sindillar, Pedro Torres, Adriana Vila Guevara, Martín Vitaliti, Zónula.

El recorregut s’amplia amb una sèrie de propostes en col·laboració amb El Born Centre de Cultura i Memòria, Cercle Artístic de Sant Lluc, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, L’Alternativa-Festival de Cinema Independent de Barcelona, CASA SEAT, CCCB-Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Centre Cívic Soledat Sans Serafini, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Joan Miró, el Pavelló de la Fundació Mies van der Rohe, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, La Capella, Santa Mònica, i el Zumzeig.

Per a enriquir la programació del festival, i sota la coordinació general de Laura Arensburg, el LOOP City Screen mostrarà diverses propostes d’imatge en moviment al llarg del circuit de galeries comercials i espais alternatius de la ciutat.

Destacar de la programació a l’artista Alex Reynolds, premiada a la 8a edició del Premi de Videocreació dels Centres Territorials* del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya, Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP. L’artista va presentar el seu treball Billie y Nilo [Billie i Nilo] el passat 29 d’octubre al  M|A|C Mataró Art Contemporani.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.