Festival Indrets

Indrets planteja concerts de tarda que aprofitin la llum de capvespre i que, al mateix temps, reivindiquin l’entorn i el paisatge. El festival presenta, per aquesta segona edició, catorze actuacions escampades per set emplaçaments d’alt valor paisatgístic i arquitectònic, localitzats en diferents punts de la vila de Cadaqués.

Noms com Kálon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel, Bofirax, Daniel Felices, Pablito, Iris Deco, Sergi Estella, De La Carmela, Playback Maracas formen el catàleg d’artistes de totes les èpoques, indrets i tradicions musicals per un festival que s’inaugura amb l’univers de les Escarteen Sisters i es clausurarà, el dia 27 d’agost, amb la música de MisBehaving.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.