Festival Escena Poblenou 2022

Del 20 al 23 d’octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou torna amb una programació que convida a la reflexió.

Sota el lema ‘Obrim els ulls’, el festival aposta per les dones creadores, el talent jove i el suport a la creació, esdevenint un lloc de trobada i comunitat entre el públic i l’artista.

Els 23 espectacles que programa enguany Escena Poblenou recorren un ampli ventall de disciplines escèniques com el teatre, la dansa, l’escena híbrida, el circ i el clown o les performances.

Aquí trobareu tota la programació gratuïta:

DIVENDRES 21 d’OCTUBRE

L’assemblea de les arts escèniques #3

Torna el diàleg participatiu que va néixer a l’edició 2021 d’Escena Poblenou, de la mà de 4 joves implicats al món de les arts escèniques i que tenen molt a dir.

21 OCTUBRE – 18.00h

Khaled: camí de refugi

Dins una antiga fàbrica-taller de 1920, la instal·lació “Khaled: camí de refugi” ens proposa un recorregut lliure a través de les històries personals de diverses persones migrants i refugiades que ens parlen dels seus propis refugis.

21 OCTUBRE – 20.00h, 21.00h i 22.00h

+ INFO

DISSABTE 22 d’OCTUBRE

Barris que parlen
El Poblenou

Col·laborem un any més amb l’Institut Quatre Cantons per fer un taller de creació col·lactiva de la mà de la Cia. de Creació Kunstant. Durant un mes i mig, les alumnes de l’institut treballaran amb la companyia sobre la memòria del barri per mostrar-nos durant el festival com ha sigut el seu procés.

22 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Acts of Liberation

Sergi Estebanell presenta un treball en procés que investiga sobre les pors. Un projecte íntim de petit format que es podrà visitar per torns durant tota una tarda del festival.

22 OCTUBRE – De 16.00h a 20.00h

+ INFO

DIUMENGE 23 d’OCTUBRE

Mostra Clickshakers

Un any més col·laborem amb la fundació IRES i el Projecte Click amb la que, a través d’un taller, un grup de joves experimentarà sobre la creació I l’acció a l’espai públic.

23 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.