Festival Empodera’t 2022

El pròxim 1 d’octubre hi haurà la inauguració de l’edició d’enguany del Festival Empodera’t.

Un acte on es presentarà el programa d’aquest any i es lliurarà el premi del concurs de la imatge gràfica. Tot amenitzat per les fantàstiques @las_kakofonikas que ens brindaran un show ple d’humor.

QUÈ ÉS EL FESTIVAL
EMPODERA’T?

És un festival d’arts escèniques organitzat pels Casals de Barri i la Sala Polivalent de Montbau del Districte Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona.

Tota la programació que ofereix el festival està liderada per dones, artistes emergents, tècniques i dissenyadores amb l’objectiu
d’empoderar a les dones en l’escena. Donant suport a les dones creadores (LBT incloses).

Totes les activitats són gratuïtes. Podeu consultar tota la programació aquí.

Exposicions: durant tot el mes  podrem visitar-ne diferents:” Resignific-Acción”, “Dona Mujer Woman” i “Sisterhood” als Casals de Font d’en Fargues, Can Travi i La Barraca del Carmel respectivament. També com a activitat complementària es farà una xerrada sobre diversitat LGTBI+ al Casal Mas Guinardó.

Acte inaugural, dissabte, 1 d’octubre, a les 12.30  h a la Plaça Pastrana
Las Kakofonicas donaran el tret de sortida a aquesta gran festa amb el seu show “La inauguració”.

La programació d’enguany, el monòleg de Pepi Labrador, el clàssic Cabaret Empodera’t amb Mai Boncompte, Axxel Vantablack i Núria Swan, l’espectacle de la Cia. Indústria Teatrera, l’espectacle infantil La Sirenita Afro i el concert còmic de The Rodriguez Sisters.

Cloenda, dissabte, 15 d’octubre, a les 12 h, a la Rambla del Carmel

Tambolàs grup de percussió, Rocio Raval  mestra de cerimònies i la banda liderada per Lidia Uve.
Trobada d’entitats feministes a partir del les 11 h.

Núria Pastor Ribas és la dissenyadora del cartell de la 6a edició de l’Empodera’t, guanyadora del concurs de la imatge del festival d’enguany.

 

L'acte s'ha acabat.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.