Festival Altaveu

L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de tota Catalunya.

La 33a edició del Festival Altaveu ja és aquí. Amb el repte de procurar-li més sentit que mai, enguany amb una proposta que pugui ser recordada per la seva personalitat i singularitat.

Així doncs, per tirar endavant el projecte en aquest context advers, on hi ha més propostes musicals que mai, però envoltades de precarietat, nosaltres seguim mantenint la filosofia i valors del festival, avalats pels 32 anys de trajectòria que ens defineixen com el festival públic amb oferta de qualitat, allunyada dels circuits comercials i de les propostes massives.

L’Altaveu vol dedicar-se a tenir cura dels artistes, a tractar amb respecte el nostre públic i fer costat a nous talents que fins ara no han tingut l’oportunitat de presentar les seves propostes d’una manera orgànica i en un espai adient.

Sentim orgull de poder oferir propostes úniques que fan la seva primera aparició a la nostra ciutat de manera exclusiva, com l’estrena “Homenaje a la generación del 27” de Lagartija Nick, un espectacle audiovisual digne del pes de la seva llegenda dins de la història del rock estatal.

També imprescindible i exclusiva serà la revisitació que en Marcel Bagés i el David Soler faran del mític àlbum “The Dark Side of the Moon” dels Pink Floyd o la destacada participació d’artistes locals amb els All Star Horns en una producció que projectarà la sàlvia jove i creativa dins de la programació del festival.

No oblidem les propostes de rock que tant ens caracteritzen; aquesta edició representades per Germán Salto i Th’Booty Hunters, amb un dels millors discos del 2022.

Comptarem amb la veu privilegiada de la Júlia Colom, plena de matisos que transiten entre la tradició i un pop viu colorista; les textures sòniques d’en Gracià Pedro; l’exquisidesa electrònica i visual dels b1n0_, una de les propostes actuals amb èxit a Catalunya; La Ludwig Band, en plena ascensió cap a una posició privilegiada dins del panorama pop català o el terratrèmol sonor que conforma la proposta de Papa Orbé y los Científicos del Sabor.

Continuem donant suport a les propostes més emergents amb l’Altaveu Frontera, on les
guanyadores d’aquesta edició han estat la barcelonina Crisbru i el Nerea Bassart Trio de Valls i incorporem novetats a la programació amb el Descobrint Altaveu, on la Carlota Flaneur i la Mar Pujol oferiran concerts íntims en format pròxim després de compartir una estona de conversa amb l’equip de l’Altaveu i el públic.

Com sempre, l’Altaveu també baixarà dels escenaris per gaudir de la música des d’altres perspectives amb totes les activitats de l’Altaveu+, com l’exposició dedicada al fotògraf Alberto García-Alix, les Converses Altaveu, l’Altaveu al Cinema i la Fira del Disc i del Llibre Musical i l’Altaveu en Família.

 

 

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.