Festigàbal

Sí, amics i amigues: Torna el Festigàbal i ho fa per la porta gran. Han estat dos anys llargs, de resistència, de resignació i de lluita!!

Enguany, el Festigàbal amplia la seva programació i estira fins a 10 actuacions musicals concentrades en dos dies, el 19 i 20 d’agost de 2022 als Jardins de la Sedeta, per continuar essent un dels puntals d’una Festa Major de Gràcia que reneix de les cendres i que s’espera amb especial anhel.

El Festigàbal arrencarà divendres 19 amb el pop amb ressons a Sr. Chinarro de Navarri, recollint la millor tradició de l’indie nacional i adaptant-ho als temps d’avui. També gaudirem de l’indie powerpop en català amb melodies “cuqui” i tendència “trash” (#cuquitrash) de Guineu. L’Aida Giménez i la seva banda ens faran vibrar amb el seu LP “Forats Negres”. Continuarem amb el “pop melancòlic”  de Bernarda, projecte encapçalat per l’artista polifacètic Bernat Cuyàs, que es defineix amb cançons senzilles i tranquil·les sobre l’amor, la inseguretat i la pèrdua. Ben entrada la nit de Festigàbal mourem l’esquelet amb la proposta d’alts bpms de BOYE, una de les darreres incorporacions de Vida Records, el vehicle musical de l’actor David Menéndez, una mescla visceral i despreocupada de hip hop, indie, funk i electrònica amb un resultat fresc i sorprenent. I el tancament de la primera jornada s’oficiarà de la mà de technorumba festiva d’Habla de Mí en Presente, que encén una nova etapa engrescadora amb el seu primer disc, ‘Vivir más’ (Halley Records), que no deixarà a ningú indiferent. Us enamorarà!

La nit de divendres acabarà amb la sessió d’Heliogàbal Djs.

 

Dissabte arrencarem amb el garatge-pop amb actitud post-punk de les Pinpilinpussies, la formació catalana-basca formada per la Raquel Pagès i l’Ane Barcena, que inundaran els Jardins de la Sedeta amb les seves cançons catàrtiques que combinen distorsió i melodia amb una energia combativa. Directe incendiari! Continuarem amb el grup Yawners, projecte de l’Elena Nieto amb base a Madrid, una mescla d’indie pop i punk amb influències del pop dels 90s que aixecarà la plaça amb els seus hitassos del seu últim treball Duplo (Montgri). Saltarem a la proposta pop i electrònica de Julieta, un dels referents de la nova escena musical catalana, amb una ambició musical i artística que aviat ultrapassarà les nostres fronteres. I del pop passarem a la proposta experimental de música electrònica de RODEO, nova banda que  representa la unió musical del duo b1n0, el cantant i productor PHOAC i l’enginyer de mescla i productor Jordi Mora. Els 4 s’uneixen per a donar forma al seu treball debut anomenat Fake Friends (Foehn Records, 2022). Per acabar la nit tindrem la proposta de pop punk despreocupat d’un dels grups catalans del moment. Alavedra clausurarà una de les edicions més ambicioses del Festigàbal amb les seves produccions costumistes a cavall entre el deliri i la suor.

La nit de dissabte acabarà amb les mescles de pop i hits atemporals de la mà de les Llamadas Perdidas Djs

Programació Festigàbal

 

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.