Festes de Sant Raimon

L’organització de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca del Penedès, que se celebren del 14 al 28 de gener, ha informat d’algunes modificacions al programa d’actes per ajustar la celebració a les mesures de prevenció Covid-19 vigents. Un cop analitzades les restriccions, tant d’aforament com d’horaris, i tenint en compte que és molt provable que les mesures actuals s’allarguin dues setmanes més, afectant així de ple les Festes de Sant Raimon, l’Agrupació de Raimons ha decidit la suspensió s’alguns actes i la modificació d’altres.

ACTES ANUL·LATS
* El sopar del Bitllet
* El Raimons Festival
* Les havaneres
* El Tast Raïm-on
* El Vermut electrònic

ACTES AMB MODIFICACIONS
* El Castell de Focs serà el dissabte 15 de gener, a les 21h.
* El Concert amb Fakers (David Palau) es farà el 22 de gener al Pati de l’Escorxador, a les 20h.

 

PROGRAMACIÓ:

19 d’aquests actes seran gratuïts i tan sols hi haurà preus populars en el concert de l’Escola Municipal de Música (taquilla inversa), una obra de teatre amateur, el Raimons Festival (concert amb diversos grups del panorama català actual) i en el concert sorpresa de darrera hora amb el reconegut guitarrista Raimundo Amador el dia 28 de gener.

Els actes començaran divendres 14 de gener amb un castell de focs i el Sopar del Bitllet. El dia 15 com a acte més destacat hi ha al Raimons Festival amb la presència de Els Pets, Buhos, Suu i Massa, a partir de les 19h al Pavelló Firal de Vilafranca.

El dia 16 hi haurà sardanes i havaneres, el 21 Tast Raïmon i Vesprades dels Raimons, un conte infantil Tu Rai i un concert de l’Escola Municipal de Música.

El 22 hi haurà la Festa dels Raimons i les Vesprades dels Raimons. Diumenge 23 hi haurà sardanes i Vermut Electrònic i teatre amb l’obra “Perfectes desconeguts”.

Els diumenges 16 i 23 de gener a les 11h es podrà visitar gratuïtament el Castell de Sant Raimon de Penyafort situat al terme de Santa Margarida i els Monjos.

Durant totes les festes, el capgròs Raimon farà cercaviles pels carrers i s’ha convocat també un concurs de fotografia a Instagram.

 

Acte sorpresa

Raimon Bové va desvetllar una novetat de darrera hora de les Festes de Sant Raimon. I és que el dia 28 de gener, a les 21.30h, al Casal de Vilafranca, hi haurà un concert del prestigiós i reconegut guitarrista Raimundo Amador, artista que ha acompanyat multitud de músics i cantants de primera línia. Les entrades es podran adquirir al preu de 15 euros anticipadament, 20 euros a taquilla i 12 euros per als socis del Casal. La compra es podrà fer a través de la web www.teatrecasal.com

L’aforament està previst en 750 persones assegudes.

Jordi Solà, en nom de la junta del Casal, es va mostrar satisfet de poder “portar una figura de talla mundial al Casal, en l’any del Centenari de la sala i que el Casal continuï sent un equipament obert a tota la ciutadania i a les entitats de Vilafranca”.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, va cloure agraint la dedicació de l’Agrupació de Raimons en l’organització de les festes i va desitjar que siguin un èxit.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *