Festa Major Martorell 2022

A Martorell encarem el mes d’agost amb la mirada posada en la Festa Major, la cita més important del nostre calendari de festes a l’estiu i enguany molt esperada per tots.

 

La Festa Major és un dels moments més especials de l’any, en el qual Martorell es vesteix de gala per acollir la gran tradició festiva, cultural i comercial del nostre poble.

 

Els martorellencs i martorellenques sortim als carrers i places per compartir amb la família i els amics aquestes festes a l’aire lliure plenes d’alegria, música i color.

 

Aquest 2022, del divendres 12 al dimarts 16 d’agost del 2022, gaudirem d’un programa d’activitats pensat per arribar a tots els públics i a tots els gustos, i que comptarà amb propostes que van des de la cultura popular fins a la música més actual, passant per propostes d’esport, cinema, art, comerç o gastronomia, entre moltes altres.

Aquí trobareu tota la programació.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.