Festa del Roser 2022

La cultura del vi i la gastronomia tornen a ser protagonistes d’una de les festes més nostrades, la Festa del Roser de Martorell, que aquest any es celebra del 30 de setembre al 9 d’octubre de 2022.

 

El Roser és una festa singular, on totes les actuacions i activitats volen evocar el passat vitivinícola de Martorell. Antigament era la Festa del Most, que es feia per celebrar la coberta de la collita de raïm quan aquest era trepitjat i el most bullia per fermentar a les tines i cups que hi havia a moltes cases de Martorell.

 

Actualment la Festa del Roser manté l’ànima d’aquesta tradició, rememorant els orígens del nostre poble amb una programació plena d’activitats.

Com cada any, l’acte central serà el VIMART, la Fira de Vins i Caves de Martorell, que a la seva 11a edició ret homenatge a la DO Alella.

Aquí teniu tota la programació.

L'acte està en curs.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.