Fem Dansa 2022 a Martorell

17.00 h Pl. de les Cultures

BALLANT PER LA VIDA AMB LA GENT GRAN

3 DE NOVEMBRE

Exhibició de diferents balls de la gent gran de Martorell, on també pots participar.

19.00 h Recinte de Ca n’Oliveres

TALLERS D’INICIACIÓ A LA DANSA

4 DE NOVEMBRE

Un lloc d’experimentació on es comparteixen la manera de crear i aprendre dansa
Dansa contemporània, acrobàcia – Cia. Los Informalls. Dansa, teatre i agitació social.

Dansa coreogràfica de claqué – Evangelina Esteves, ballarina o coreògrafa dels musicals FamaLa bella y la bestiaBilly Elliot i Cantando bajo la lluvia.

Reservar places

17.00 h Nau #2 de Ca n’Oliveres

CHILL DE CINE, PIJAMA & LLIT

6 DE NOVEMBRE

Dues pel·lis relacionades amb els musicals i la dansa. Vols veure-les des d’un llit? Pijama, manta i chill, tota una experiència…

STEP UP
Ell és un rebel audaç, ella és una ballarina privilegiada d’una selecta escola d’arts. Mons totalment diferents, però quan els seus destins col·lideixen, salten les espurnes entre ells que encenen un estimulant conte de fades avivat pel hip-hop.

IN THE HEIGHTS
Basat en el musical de Broadway, una història d’amor en la qual els protagonistes acaben caient gairebé sense adonar-se , en un districte de Nova York  amb molts immigrants.

Reservar entrades

12.00 h | 17.00h Pl. Mare Caterina Coromina (darrere del Mercat Municipal)

BALLA DANSA

5 DE NOVEMBRE

Actuació de diferents coreografies de les escoles de dansa de Martorell a càrrec de l’Escola de Dansa El Progrés, New Dance i l’Esplai d’Avis Buenos Aires.

00.00 h Nau #2 de Ca n’Oliveres

DISCO TIK TOK & RITME: Saca tu influencer y dale baile

5 DE NOVEMBRE

Una gran festa on el culte al cos i el fet d’estar en forma deixen de tenir importància, el més important és llibertat al nostre moviment, coreografies i just dance.
Amb DJ Quim Martínez & DJ Like

12.00 h Nau #2 de Ca n’Oliveres

TERRA de la Cia. Silver Drops

6 DE NOVEMBRE

‘Terra’ és una peça de dansa contemporània que interpreten tres ballarines, que té com a objectiu donar una mirada profunda i sincera sobre la Terra i reflexionar sobre com  ens permet viure.
Espectacle infantil a partir de 3 anys.  

Comprar Entrades

18.30 h Nau #2 de Ca n’Oliveres

SENTIR ESTAR VIU

6 DE NOVEMBRE

Moments, records, mirades, emocions… que et fan sentir estar viu. El cor batega, ets viu, el cos balla, ets viu, la música sona, ets viu. Sentir que ets viu, la vida són moments simples que són dins i surten fora. La dansa no deixa parar la vida.
Una creació de L’Espai Dansa de Martorell  

Adquirir Entrades

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.