Exposició “Paisatges Teixits”

Una exposició de Francesca Piñol Torrent

“Paisatges teixits” mostra el resultat de potenciar la creativitat a partir del descobriment i coneixement d’un entorn i de les experiències que s’hi han viscut, donant valor a la memòria i als oficis tradicionals per adquirir consciència cultural i la vinculació del procés creatiu amb un territori des de la sostenibilitat.

Les peces sorgeixen inspirades en la natura, un impuls per captar la seva força, des de la vida de les formes que connecten des de l’interior. La vivència, l’observació amb consciència i la contemplació conformen paisatges interiors que ens situen més enllà de les emocions.

El procés d’elaboració amb un teler digital permet moltes possibilitats de recerca en les estructures i textures, tot complementat amb la part del teixir manual que facilita el diàleg amb la matèria i el treball amb les mans.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.