Exposició “Dones sense llar. Històries de supervivència”

El sensellarisme és fruit d’un problema estructural i afecta més dones de les que imaginem. Segons els darrers càlculs, a Barcelona n’hi hauria un centenar dormint al carrer. Però estar en situació de sense llar també és sinònim d’altres escenaris més enllà de no tenir sostre o estar-se al carrer. L’exposició ens mostra la història de vuit dones fortes, valentes i resilients que expliquen com és viure sense casa o sense un habitatge digne a Barcelona i que donen el seu testimoni per contribuir a la desestigmatització dels seus casos i dels de tantes altres dones.

Activitats paral·leles:

Dimarts 22 de novembre:

Cal reserva prèvia

18.30 h

Visita guiada a l’exposició a càrrec de Claudia Frontino, autora de l’exposició.

19 h.

Taula rodona al voltant del tractament del sensellarisme des dels mitjans de comunicació.

Quines són les bones pràctiques a seguir quan es publiquen notícies sobre sensellarisme als mitjans de comunicació? Quins són els reptes i impediments amb què es troben els i les professionals en el seu dia a dia quan informen i parlen de les persones sensellar? Quina és la tasca que es fa des de les entitats per millorar el tractament d’aquesta informació?

Amb la participació de:

  • Natalia Vila, periodista i redactora de societat del diari Ara
  • Clàudia Frontino, autora de l’exposició Dones sense llar. Històries de supervivència
  • Representant de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.