Exposició d’il·lustració Antics, de Tiny

Soc Tiny, una il·lustradora irlandesa vivint a Barcelona. Tiny Hands Big Heart ha estat el meu projecte personal durant diversos anys i des que em vaig mudar a la ciutat, el meu estil i inspiracions han canviat enormement. Els carrers de Barcelona són una galeria, com un gran llenç brut amb un treball en constant canvi. Sempre vaig saber que volia dedicar-me a l’art de carrer, però va començar d’una manera molt inesperada.

Durant la quarantena de 2020, accidentalment vaig crear el meu personatge Ita. Ella és el que m’agrada descriure com un subproducte positiu de la pandèmia, un descobriment fortuït en un moment de bogeria.

Quan Ita va aparèixer per primera vegada als carrers, no tenia idea que es tornaria tan popular. Ella ha despertat un gran interès en la comunitat tant a la ciutat com on line. Usant els elements de sorpresa i humor, puc comunicar missatges més seriosos a la seva audiència. La seva aparença bufona i femenina li permet ser accessible i atractiva, però aquesta cara perpètuament enutjada fa que la gent pensi.

Sento que Ita va ser creada subconscientment com un dit mitjà i un “F ** K YOU” per a les coses de la vida que estan fora del meu control i resulta que moltes persones poden relacionar-se amb això.

L'acte està en curs.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.