Exposició 60 anys de ADG-FAD

L’ADG-FAD celebra els seus 60 anys amb una exposició de cartells al Disseny Hub Barcelona.

Hi participen més de 80 professionals del disseny gràfic, entre els quals Mariscal, Claret Serrahima, Hey, Ingrid Picanyol, Morillas, Vasava, Marc Català, Ainhoa ​​Nagore, Toni Miserachs i Josep Maria Mir.

El 4 de desembre de 1961 un grup d’“il·lustradors comercials” va signar l’acta fundacional de Grafistes FAD. 60 anys després, ADG-FAD (nom de la associació avui) ho vol celebrar amb un homenatge als seus fundadors amb una exposició de cartells creats per socis i sòcies actuals.

Més de vuitanta dissenyadores i dissenyadors han volgut formar part d’aquesta mostra creant un cartell commemoratiu del 60è aniversari de la seva associació. L’exposició es podrà veure gratuïtament al vestíbul principal del Disseny Hub Barcelona del 3 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022.

 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.