Drap-Art 22

Drap-Art’22 Al Gòtic es realitzarà novament en espais emblemàtics del barri Gòtic com el Borsí i la Villa del Arte Galleries, plaça Reial, plaça del Rei i altres per confirmar, del 17 de novembre al 21 de desembre de 2022.

Davant la necessitat cada vegada més urgent de provocar un canvi cap a un món més sostenible ambientalment, econòmicament i socialment, Drap-Art aposta una vegada més pel art com eina de transformació social i convida a artistes contemporanis i urbans, dissenyadors, artesans, creadores i creadors multifacètics i indefinibles, artivistes, amateurs i creatius de tota mena, a dir la seva, presentant els seus projectes a la nostra convocatòria.

Visiteu aquest any exposicions, tallers, conferències, intervencions a l’espai públic i molt més, coneix Drap Art un lloc on artistes d’arreu del món fan una declaració mediambiental amb el seu art.

“Drap Art és una associació d’artistes, gestors culturals i persones creatives de diverses disciplines com teniu a objectiu unir artistes, dissenyadors i artivistes de tota mena per tal de promoure l’art de la sostenibilitat”

 

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.