Dorm en l’accident que provoca. Sobre les nombroses i contradictòries experiències de la llar

Les nombroses i sovint contradictòries experiències que provoquen les nocions de llar bateguen sota una capa gruixuda d’assumpcions, imposicions, inèrcies i familiaritzacions. Què passa quan aquestes latències de vivències diverses s’agiten, s’exposen i es creuen provocant accidents, assenyalant violències i obrint possibilitats?

Dorm en l’accident que provoca és un teixit de preguntes i propostes artístiques sobre significats i dubtes, vivències i estranyaments, genealogies i històries, polítiques i Polítiques, representacions o difuminacions, explotacions i exploracions, espais i temps, nosaltris inclusivis o excloents, violències i revictimitzacions, o les matrius de racisme, classisme, capacitisme, androcentrisme, antropocentrisme.

Una exposició formada per les propostes individuals i col·lectives del grup d’artistes seleccionats, per les activitats paral·leles amb les veus i participacions d’altres agents convocats i per una taula situacional que s’ha ocupat col·laborativament de provocar i acompanyar els processos i subprocessos de creació i reflexió.

 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.