Dimecres de so i cos: El Hechizo del Viejecito

Recital-concert on la veu i els poemes de PERLA es barregen amb la música electrònica de BERENICE.

Amb JOVENDELAPERLA i BERENICE.

 

Enmig d’una tempesta que va durar setmanes, van començar a lliscar gotes de bogeria per les parets blanques de la meva habitació. Del no-res el meu cos sentia el desig de voler tocar l’instint, l’instint més humà, el traç d’una pintura prehistòrica.

Vaig ser i sóc disfressa, com l’unicorn de Lascaux, com la màgia.

“El Hechizo del Viejecito” és el projecte de JOVENDELAPERLA i BERENICE on investiguen el llenguatge, els sons i les temporalitats dels espais d’èxtasi. Un recital-concert on la veu i els poemes de Perla es barregen amb la música electrònica en directe de Berenice, creant una peça fora de tota narrativa lineal.

Perla Zúñiga aka JOVENDELAPERLA és artista, poeta i DJ. Dirigeix el col·lectiu LGTBQ+ CULPA i forma part del cicle de conferències PoemRoom. En els seus treballs explora el llenguatge a través de diferents mitjans com la música, la performance i el vídeo. Ha realitzat DJsets per a ràdios com: Rinse, NTS o Mutant Radio Tblisi. Com a productora ha col·laborat amb el productor uruguaià Lechuga Zafiro i el productor xilè Tomás Urquieta. El seu treball s’ha pogut veure a Boiler Room (Barcelona, 2021), pen pressure; una mostra de poesia fantasia i fe comissariada per Yaby a Haus Wien (Viena, 2020) o Gelatina Festival a La Casa Encendida (Madrid, 2020).

Vera Amores aka BERENICE és model, DJ, productora musical i artista multidisciplinar. Va començar com a DJ en festes de la nit madrilenya com Infern o la festa dissident queer El Puñal Dorao. És fundadora, juntament amb l’artista JOVENDELAPERLA, del col·lectiu de música electrònica queer CULPA, realitzant diverses festes des del 2019 a Madrid, Barcelona i Berlín. Les seves mescles eclèctiques desborden transfeminitat i sincretisme, trencant amb el techno convencional mitjançant l’ús de ritmes llatins i breakbeats, remescles de Björk, melodies cinematogràfiques i sons de l’orgasme d’una anguila. El seu treball ha estat exposat a Boiler Room (Barcelona, 2021), Poem Room a Conde Duque (Madrid, 2020) o Museo del Carmen (València, 2021).

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.