Dimarts de vídeo. Enric Casasses

Enric Casasses escriu poesia en vers, en prosa, en teatre, en article, en dietari, etc., i sovint ha fet córrer la poesia en veu alta (“música parlada”) i tant li agrada fer-ho sol com amb músics o amb altres recitadors. Rimant i sense rimar, ha fet poesia de totes les formes, clàssiques, avantguardistes, romàntiques, roqueres, inventades… i també amb sense forma, com al “poema” Uh. L’única etiqueta que no li fa angúnia és dadà, però no sap segur si se li aplica.

Té publicada poesia en veu alta amb Manel Pugès, Pascal Comelade, Jakob Draminsky, Feliu Gasull, els Triulet, Don Simon i Telefunken, Daniel Ariño, i ha actuat també amb Cervera, Nubla, Ignorant, Wells, Prats, Valls, Hagemann i altres.

En aquesta sessió veurem una selecció de vídeos de les seves actuacions entre 1992 i 2014.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.