Dimarts de vídeo. Colour music

Videodelightwork one és la primera peça d’una sèrie d’animacions abstractes de Clemente Calvo en les quals, usant bandes sonores compostes ex-profeso i tot tipus de tècniques d’animació, es construeixen metratges breus buscant una harmonia plena de colors, formes, so i moviment. Una primera part freda i inquietant es juxtaposa amb una segona càlida i relaxant, com a aspectes oposats d’una mateixa realitat.

La projecció d’aquesta peça de Clement Clau vindrà seguida d’un live d’h wass. Els dos artistes comparteixen referents al voltant de les seves pràctiques de visual musicH wass proposa aquest diàleg des de la música ambient i imatges que produeix des d’una idea de cinema no narratiu: utilitza ambients de guitarres, múltiples capes de textures i harmonies corals, un so lo-fi per descobrir des de les sensacions, la intuïció i les emocions, una música contemplativa i etèria inspirada tant en la naturalesa com en la cerca de la bellesa.

H waas (Helga Juárez) és artista musical i gràfica del País Basc amb residència a Barcelona. La seva música és una exploració a través de la narració d’històries imaginades que neixen de l’entorn en el qual va créixer. Va començar a estudiar piano i acordió als sis anys, però aviat va deixar el conservatori per experimentar amb la música de manera autodidacta, tant amb els plats com amb la bateria i sintetitzadors. Després de formar part de diferents iniciatives musicals de l’escena underground de Barcelona, en 2015 va decidir començar el seu propi projecte, h waas. Paral·lelament a la música, Juárez desenvolupa projectes de gràfica i audiovisuals des d’una perspectiva no narrativa, intuïtiva i amb una estètica abstracta. Actualment és responsable del programa de música El Lago en Dublab Bcn.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.