DESPLAÇA’T. Festival d’Arts de Carrer

El Centre Cívic Casa Groga celebrarà una nova edició del festival Desplaça’t, la 18a, els pròxims dies 28 i 29 de maig. Ubicat a la falda de Collserola, el Centre Cívic acollirà un any més dos intensos dies d’espectacles d’arts de carrer al seu entorn privilegiat. 

Enguany, engalanem l’espai públic amb dues propostes plàstiques: una exposició col·lectiva de l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Vall d’Hebron a la façana de l’equipament,  i una instal·lació escultòrica de Land Art, feta amb materials naturals en col·laboració amb el Centre de Natura Can Soler i la Fundació Els Tres Turons.   

Dissabte 28 de maig, l’eix del festival serà la cultura urbana. Al matí, hi haurà un skateparkun torneig de tennis de taula, el taller de grafit amb la Malicia i joves de l’AJSGA i, si teniu bon ritme, gaudireu amb la sessió del grup jove de taller de producció musical i dj. 

A la tarda, les danses urbanes s’apoderaran de la plaça Meguidó a través de les propostes d’escoles i ballarines de Barcelona que fomenten la creació contemporània del ball i la cultura urbana. En Maykel Guijarro del HOP – Plataforma de Dansa i Cultura Urbana conduirà la mostra, i, per tancar el dissabte, actuarà la cia. Roots amb la seva peça En proceso 

L’endemà, diumenge 29 de maig, arranquem amb Andròmina, un espai ambulant i polièdric on els participants poden conèixer i experimentar com és un procés creatiu a través de l’apassionant món de crear jocs amb objectes recuperats. Diumenge a la tarda, ocupem l’espai privilegiat que ens ofereixen els jardins de Manuel J. Arnalot per omplir-lo amb la Marató d’espectacles en què nou reconeguts grups i companyies prendran el carrer amb les seves propostes acolorides i multidisciplinàries.  

L’apoteòsic comiat anirà a càrrec dels Diables de Montbau que ompliran la plaça Meguidó de llum, foc, festa i tradició. 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.