DAU Barcelona

Us agraden els jocs de taula, el rol o els jocs tradicionals? Si la resposta és afirmativa, reserveu-vos el cap de setmana del 19 i el 20 de novembre, perquè al recinte de la Fabra i Coats s’hi farà el DAU Barcelona, un festival dedicat al joc i que aquest 2022 arriba a l’edició número onze. L’organitza l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i el seu comissari és Oriol Crespo, que s’estrena en el càrrec.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acollirà diferents activitats, entre les quals l’anomenada Dau Nit, en funcionament entre les 22 h i les 6 h, i en què podreu portar els vostres jocs preferits i gaudir de l’espai amb la millor companyia. També el Gran Dau, espai per a gaudir tant de les últimes novetats com dels jocs clàssics. Es faran campionats de TroiaSafari SplashUnmatchedKing of TokioAnell únicCarcassone i Punkapocalyptic, i també la Fàbrica de Creació serà on s’instal·larà l’espai “I tu, jugues en català?“, del Centre de Normalització Lingüística.

En altres punts del recinte de la Fabra i Coats hi trobareu iniciatives com el Dauet, per a infants de 3 a 10 anys, el Dau tradicional, on s’hi reuniran jocs populars de Catalunya, com ara el tir de fona, l’aixecada de càntirs, les bitlles de 9 i de 6, o el Concurs de Protojocs, que celebrarà la 9a edició. D’altra banda, hi haurà la participació dels guanyadors dels Premis DAU 2021, Bruce Whitehill, Johannes Sich, Michal “Elwen” Stach i Michaela “Min” Stachova, i, el 18 de novembre, es farà el lliurament dels Premis DAU 2022.

Uns dies abans, el 7 de novembre, arrencarà el Dau als barris, en què, fins al 17 de novembre, diferents espais i centre cívics de Barcelona presentaran el festival a tots els districtes de la ciutat i miraran d’acostar una mica més el joc a la vida quotidiana. I del 14 al 18 de novembre alumnes d’educació infantil, primària, i primer i segon d’ESO visitaran el DAU i faran tastets de jocs acompanyats de persones dinamitzadores. A l’alumnat de tercer i quart d’ESO se’ls oferirà la possibilitat de dur a terme una acció de servei comunitari en el marc del festival.

Trobareu tots els detalls del DAU Barcelona en aquest enllaç.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.