Concert de Alexandrae

La plaça de Santa Magdalena acollirà l’actuació de la formació Alexandrae, el 7 de juliol. Alexandrae és el projecte musical dels artistes multidisciplinaris, Marc Vilajuana i Elena Tarrats. El duet crea i transmet a partir del que anomenen misticisme quotidià, un llenguatge musical propi que trasllada sons vocals antics i arcaics al terreny contemporani. S’interessen pel diàleg entre una cultura i misticisme antic i la quotidianitat contemporània, tractat des d’una vessant minimalista. Teixeixen música calmada i respectuosa utilitzant els mínims ingredients possibles. Busquen l’essència en la recuperació d’allò ancestral, deixant de banda el racionalisme i comunicant des d’un misticisme quotidià tot allò que creuen que cal ser dit.

Amb la proposta ‘Gaudeamus Omnes’, el primer LP del duet, ens ofereixen un repertori de cançons de composició pròpia, creades a partir d’improvisacions i amb lletres que aborden temàtiques socials contemporànies. Alguns dels temes són textos traduïts al llatí amb la intenció de traslladar l’oient a la sonoritat i l’imaginari de la música antiga. L’actuació es farà a la plaça de Santa Magdalena, a les 21:30 h.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.