Cinema per a adolescents: ‘Pesadillas’

El diumenge 13 de novembre a les 18.30 h, l’Oficina Jove del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona organitzen una nova sessió de cinema per a adolescents al teatre comarcal, a proposta del Consell d’Adolescents, amb la cinta Pesadillas (EUA, 2015), de Rob Letterman.

Amb un repartiment format per Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush i Amy Ryan, entre d’altres, el llargmetratge explica l’aventura en què es trobarà immers l’adolescent Zach Cooper, que es trasllada de la gran ciutat a un poble petit on descobreix que les criatures de les històries de l’autor de best sellers R. L. Stine són reals. Pesadillas no és una pel·lícula apta per a menors de 7 anys.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.