Cinema lliure a la platja

A Cinema Lliure a la Platja aquest 2022 celebren 11 anys de bon cinema a la platja a les nits d’estiu. Van començar a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i al llarg d’aquests anys s’han anat expandint a altres platges del litoral català i, ara, també mallorquí. Enguany arriben a nous territoris on es podrà gaudir també del bon cinema a la platja. Al litoral català, Sitges i Vilanova i la Geltrú celebraran la mostra per primera vegada. També arribem a Mallorca, a les platges de Palma, Andratx i Pollença.

A Catalunya: Barcelona, El Prat, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Palamós i Tossa de Mar  A Mallorca: Palma, Andratx i Pollença

TORNEM A LA PLATJA A BARCELONA

Cinema Lliure a la Platja torna a la sorra a Barcelona, després de dues edicions al CEM La Mar Bella, on hi havia aforament limitat i reserva prèvia. Així, la mostra de cinema independent a la platja torna a la Platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, on sempre s’ha celebrat des que va néixer el projecte, ara fa 11 anys.

CINEMA DE QUALITAT I SOSTENIBLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Programem pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, tenim en compte tots els públics perquè tothom pugui gaudir del bon cinema de les nits d’estiu. Així, hi haurà una sessió familiar perquè els infants també puguin gaudir del bon cinema de les nits d’estiu. També convidem professionals del cinema a algunes sessions per oferir una experiència cultural propera i enriquidora, amb col·loquis i debats.

Apostem pel cinema sostenible. Per aquest motiu, promovem l’ús del transport públic i la bicicleta i hem reduït al màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol, és a dir, quan sigui fosc per assegurar una bona visibilitat de la pantalla.

UN CURTMETRATGE ABANS DE CADA PEL·LÍCULA

Abans de cada pel·lícula projectem un curtmetratge. A les projeccions a les platges catalanes, hi haurà curtmetratges del festival FILMETS i dos curtmetratges de la convocatòria Nou Talent d’estudiants de cinema de Catalunya i a les platges mallorquines, projectarem curtmetratges professionals produïts a les Balears i un curtmetratge Nou Talent d’estudiants de cinema de Mallorca.

DONEM SUPORT AL NOU TALENT

Acompanyem els i les futures professionals del cinema i l’audiovisual i donem visibilitat als nous talents de cineastes. Després de l’èxit d’edicions anteriors, aquest estiu tornem a organitzar la convocatòria Nou Talent. Està adreçada a les escoles de cinema de Catalunya i Mallorca que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pel seu alumnat. Les peces guanyadores són exhibides abans d’un dels llargmetratges.

Consulta més informació a https://www.cinemalliure.com/platja

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.