Bis festival 2022

Tornen les Barcelona Independent Sessions en el format habitual de festival d’un dia. El Bis Festival, sempre buscant un cartell que sorprengui el seu públic, porta de tornada a una de les bandes més estimades de l’escena independent del nostre país, una ocasió única per retrobar-se amb els temes de discos tan emblemàtics com Hullahop o Bingo.

El festival celebrarà també la seva ja clàssica festa de presentació gratuïta al Centre Cultural Albareda el 5 de novembre. Pararrarayos presentaran el seu últim EP, ‘Electricitat’ mentre que les noies de dA ens portaran un dels directes més potents de l’escena emergent de la ciutat.

 

 

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.