“Anècdotes de primera magnitud” L’autora, Anna Molina, conversa amb Iolanda Batallé

Anna Molina, autora del volum “Anècdotes de primera magnitud”, conversa amb l’escriptora, editora i directora d’ONA Pau Claris, Iolanda Batallé.

Dues tassetes de porcellana creuaran fronteres i desencadenaran una sèrie d’històries, conflictes i emocions fins que aconseguim descobrir-ne l’origen real; un perfum delator que ens farà viatjar per tot el món; parelles, mares i filles, germans i cunyades; fotografies i quadres, i molts lligams emocionals que entreteixiran una estructura més complexa del que sembla a primer cop d’ull.

“Anècdotes de primera magnitud” és una col·lecció de relacions humanes exposades en un aparador internacional. Al final del recorregut ens veurem enxampats en una teranyina literària tramada per personatges l’existència dels quals penja d’un fil.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.